Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση Περισσότερα

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι μεταφορές μας γίνονται από συνεργεία μεταφοράς που συνεργαζόμαστε χρόνια και παρέχουμε εμείς την εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων σας.

Προσπαθούμε καθημερινά για την ποιοτικότερη παράδοση στο χώρο που μας ζητήσετε (όχι στο πεζοδρόμιο) από μεταφορείς που σέβονται τον πελάτη. Μόνο οι παραδόσεις μεγάλων συσκευών ΕΚΤΟΣ Αττικής υπάρχει περίπτωση να παραδίδονται στο πεζοδρόμιο.

Γενική Πολιτική Μεταφορών

Το κόστος μεταφοράς ορίζεται ανάλογα με το συνολικό κόστος της παραγγελίας και τον συνολικό όγκο των ειδών της παραγγελίας. Το σύστημά μας θα σας βγάλει αυτόματα το κόστος από μόνο του.

Χωρίζουμε τα είδη μας σε 3 βασικές κατηγορίες ανάλογα με τον όγκο τους: κατηγορία 1, τα πολύ μικρά, κατηγορία 2 τα μεσαίου όγκου και κατηγορία 3 τα μεγάλα.

Αποστολές εντός Αττικής.

Το κόστος κατά μέσο όρο είναι:

 - Κατηγορία 1: 3 με 4€

 - Κατηγορία 2: 6 με 9€

 - Κατηγορία 3: Ανάλογα το Δήμο από δωρεάν ως 30€

Αποστολές εκτός Αττικής

Το κόστος κατά μέσο όρο είναι:

 - Κατηγορία 1: 4 με 6€

 - Κατηγορία 2: 7 με 12€

 - Κατηγορία 3: Ανάλογα την πόλη από 20 ως 50€ ή δωρεάν παράδοση στο πρακτορείο στην Αθήνα.

Χρέωση Αντικαταβολής

Η χρέωση αντικαταβολής είναι 1 με 2€ ανά παραγγελία, όπου είναι αυτή δυνατή.

Διαθεσιμότητα

Η διαθεσιμότητα που αναφέρουμε σε κάθε είδος αναφέρεται σε χρόνο παράδοσεις σε περιοχές όμορες της Ηλιούπολης Αττικής. Οι ημέρες παράδοσης στο χώρο σας μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με την περιοχή σας.

Τα κόστη που αναφέρονται είναι ενδεικτικά. Θα σας τα βγάζει πάντα το σύστημα από μόνο του. Υπάρχουν και περιπτώσεις που ενδέχεται το κόστος να πρέπει να υπολογιστεί από τον εκπρόσωπό μας, οπότε και θα σας καλέσει για το τελικό κόστος.